26
January
January 26, 2019 8:00 am — February 2, 2019 5:00 pm
Tignes
BP 51 - Tignes cedex

Tignes, 73321 France
435 €
Loading Events
  • This event has passed.

Despre Allez Allez 2019

Tignes !!!
Statiunea in care asteptam de prea mult timp sa ajungem isi deschide portile pentru Allez Allez in 2019 ! Domeniul Espace Killy se întinde pe 3 munți și 3 vai unde gasesti 156 de pârtii care se întind pe 300 km si ajunge la altitudinea maxima de 3456 metri .

Cu 88 instalații de urcare vei avea ocazia sa explorezi muntele si sa te bucuri de freeride cat vezi cu ochii. Pârtiile sunt si ele prezente pentru toate gusturile : 22 pârtii verzi, 61 pârtii albastre, 46 pârtii roșii și 25 pârtii negre.

Te asteptam sa ne insotesti . Echipa noastra va avea grija in aceasta saptamana sa te corecteze daca e cazul si se vor asigura ca vei trece la urmatorul nivel de adrenalina, distractie si control .

Ce trebuie sa stii :

Perioada : 26 ianunarie-2 februarie
Pretul : 435 euro / persoana

Servicii incluse

-cazare 7 nopi in apartamente de 4/5/6/7/8 persoane Descriere apartamente
-Skipass pe 6 zile pentru domeniul Espace Killy : Tignes si Val D’Isere : https://en.tignes.net/what-to-see-do/skiing/ski-map
-Instructori si ghizi pentru intermediari si avansati : echipa Pisk o se dea impreuna cu voi impartasind din cunostintele lor. Ei se vor asigura ca va vor gasi cele mai bune linii de freeride si ca veti avea poze si filmari cu provocarile pe care le veti accepta pe munte.

Servicii neincluse

-masa
-Instructaj incepatori
-transport
-taxa de stațiune: aprox. 1,5 euro/pers/zi
-garanție: aprox. 400-600 euro/apartament/sejur care se achită la fața locului și care se returnează la aprox. 7 – 10 zile de la întoarcerea în țară în cazul în care apartamentul se va preda curat și fără daune.* Daca nu mai aveți chef să faceți curat la plecare, trebuie doar să duceți gunoiul și să plătiți taxa de curățenie.
-taxa de curățenie (opțională): aprox. 40-100 euro/apartament
-lenjerie de pat și prosoape: contra cost (opțional)
-produse de curățenie

* Ce înseamnă un apartament curat? Trebuie să aspirați și sa stergeti cu mopul, să lăsați vasele curate și să duceți gunoiul. În caz contrar se poate reține de către proprietar o anumită sumă din garanție.

Optiuni Extra

Instructaj incepatori: 80 euro 2h/zi – 5 zile – grup
Transport : Transport cu autocar / microbuz din țară:
• Cluj-Napoca – 130 Euro/pers

Transfer de la aeroporturile:*
• Milano Linate, Milano Bergamo – Orio al Serio, Milano Malpensa, Torino Caselle – 95 Euro/pers (tur-retur)
• Lyon, Geneva – 80 Euro/pers (tur-retur)

Transport echipament de ski/snowboard **
• 25 Euro / echipament (skiuri + clăpari / placă + boots + cască)
! Pentru cei care aleg ca și variantă de transport autocarul din țară, transportul echipamentului este inclus în preț.

* Asigurăm transfer doar pentru zborule care îndeplinesc urmatoarele condiții: la tur în data de 26.01 avionul ajunge până la maxim ora 15:00, iar la retur în data de 02.02. avionul decolează după ora 12:00.
Înainte de a vă achiziționa biletele de avion vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea orarului de zbor.

!! Va rugam sa aveti în vedere faptul că transferurile nu sunt private, în autocarele de transfer sunt comasate mai multe orare de zbor de la diferite aeroporturi, astfel vor fi din păcate situații în care va trebui să așteptați mai multe ore în aeroport. Vă promitem, însă că vom face tot posibilul să scurtăm timpii de așteptare!

** Pentru cei din Cluj Napoca echipamentele se vor preda cu aprox. 1 săptămână înainte de începerea sejurului la sediul agenției de pe Calea Turzii nr. 16.
Cei din alte orașe vor trebui să trimită echipamentele prin curier la sediul agenției (costurile curierului vor fi suportate de catre client). Acestea trebuie să ajungă la sediul agenției până lunea din săptămâna plecării.

Inregistrare

Pentru inscriere se achita un avans de 100 euro iar diferenta se va achita pana in data de : 12 decembrie 2018

Cu ce te dai?:

Nivel:

Extra optiuni

Details

Start:
January 26, 2019 @ 8:00 am
End:
February 2, 2019 @ 5:00 pm
Cost:
435 €
Organizer:
Pisk
Email:
contact@pisk.ro
Organizer Website:
www.pisk.ro